Ons restaurant heeft een moderne uitstraling en een prachtige verlichting. Als u aan de mooi gedekte tafels zit en geniet van de maaltijd, kijkt u rechtstreeks de tuin in.

Bewoners kunnen ‘s avonds in het restaurant eten en op dat moment kiezen wat ze graag willen eten. Er is altijd een keuze uit twee menu’s, ook à la carte behoort tot de mogelijkheid. De medewerkers van het restaurant serveren er graag een mooi glas wijn bij. Ook gasten zijn van harte welkom! ’s Middags kunt u reserveren in het restaurant met een gezelschap van minimaal 5 personen.

De sfeer in ons restaurant is levendig en gezellig. Men neemt alle rust en tijd voor de maaltijd. In het restaurant en in de kleine tuinzaal staat ook een leestafel met kranten en tijdschriften. U kunt daar lekker gaan zitten lezen met een kopje koffie erbij of aan het eind van de middag een glas wijn.

Kenmerken van ons voedingsaanbod zijn: cholesterolarm, vitaminerijk en biologisch verantwoord. Verder kenmerken onze maaltijden zich vooral door een grote variëteit aan Hollandse en buitenlandse gerechten. De koks houden rekening met diëten en er is een dagelijks aanbod van vegetarische maaltijden.