Medewerkers doen hun werk in een prettige werkomgeving waar men respectvol met elkaar omgaat. Er is waardering voor elkaars professionaliteit. Wij hanteren in onze zorg en dienstverlening maçonnieke uitgangspunten (vanuit het gedachtengoed van de vrijmetselaars), zoals verbinding zoeken met de ander, steun bieden vanuit een positieve levenshouding en onbevooroordeeld zijn in gedrag. Deze uitgangspunten stellen ons in staat een geestelijk stimulerende, harmonieuze en dynamische leefgemeenschap te zijn en te blijven.

Je vindt in Huize Het Oosten een kleine zorgorganisatie, met een bijzondere doelgroep, waar je het verschil kan maken. Je krijgt enthousiaste en betrokken collega’s in een mooie werkomgeving en een prettige werksfeer.

Huize Het Oosten is volop in beweging en heeft ambitieuze toekomstplannen. Om deze plannen te realiseren zijn wij druk op zoek naar een groot aantal nieuwe collega verpleegkundigen. Wil jij bij ons werken?

Hier vind je ons vacature-overzicht.

De organisatie bevindt zich in een transitiefase naar een nieuwe structuur waarin de cliënt écht centraal staat. In 2017 is het bedrijf opnieuw ontworpen, wat niet alleen gevolgen heeft voor de structuur, maar ook voor de cultuur en de processen. Lees hier meer over in het Herontwerp. Het verlenen van kwalitatief goede zorg met excellente services staat centraal. Voor reviews over de kwaliteit van onze dienstverlening, verwijzen wij naar Zorgkaart Nederland.