Huize Het Oosten biedt beschut wonen in De Rubenshof en de Jan Lievens (24-uurs zorg).

In De Rubenshof bevinden zich 77 appartementen en in de Jan Lievens 10 appartementen. Van deze zorg kunnen ook niet-vrijmetselaren gebruik maken. De zorg die wij leveren, wordt gefinancierd vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Om hier te kunnen wonen heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie vraagt u aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (www.ciz.nl)
U krijgt de beschikking over een ruim éénpersoonsappartement met een zitslaapkamer, een pantry en een ruime, eigen badkamer. Alle appartementen zijn tenminste 45 m2. Dit geeft u de mogelijkheid om uw vertrouwde meubels en spullen mee te nemen.

Bij ons staat uw kwaliteit van leven centraal: u bepaalt zelf wat dat voor u inhoudt. Medewerkers ondersteunen u waar u dit nodig heeft om die kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te kunnen laten zijn. Zorg is hierbij een breed begrip dat meer inhoudt dan fysieke zorg alleen. Elke afdeling heeft een sfeervolle huiskamer waar u kunt genieten van de maaltijden en deelnemen aan activiteiten.

We bieden hier verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg. Afhankelijk van uw zorgvraag (ZZP 4, 5, 6 en 7) en in overleg met u kijken wij welke afdeling het beste past.